[Проект] That's you

 1. Идеята ми за проект е, да направя viber bot който да наподобява играта That's you. Ще могат да се правят стаи от хора които да играят заедно и играта представлява:

  Ботът ще задава въпрос за един от играчите Например: Как би постъпил Иван, ако не завърши фми?...Всеки отговаря на този въпрос и следва гласуване за най-добър отговор и така всички събират точки. Може и да се направи така, че всеки от играчите да напише по един въпрос който да бъде зададен или тези въпроси да бъдат в база данни и да имат вече генерирани отговори и играчите да избират отговор от дадените.

  Ще има и етап от играта където ботът изпраща на всички някаква снимка на човек който е направил физиономия и всеки от играчите си прави селфи като се стреми да наподобява човека от снимката и пак следва гласуване и трупане на точки.

  Ще има етап където играчите си правят снимка, като ботът закачва роля за снимката на всеки играч и тази снимка минава през всеки останал от играчите и те трябва да рисуват по снимката, така че играчат да заприлича на зададената от бота роля. Например: Иван се е снимал и ботът иска той да е космонавт и всеки от играчите има по ~20 секунди да нарисува нещо по Иван, след което снимката в новият й вид се предава на следващият играч и т.н. След което отново следва гласуване и накрая печели играчът с най-много точки.

 2. Поради това че вече има библиотека за работа с viber ми се струва че към момента задачата е малка. Може би избори повече неща които ще прави?

  Макар че последното с рисуването по снимката не знам дали се потдържа от viber - ако не се предполагам че ще е направи задачата евентуално твърде трудна :).

 3. Рисуването във вайбър се поддържа.

  Иначе може да се добавят още 2 етапа на играта подобни на тези които съм изброил, ако това имаш предвид?

  И също има още нещо, което не съм добавил. Всеки играч ще има някакво време да отговори, той като избере отговорът и още остава някакво време, може да избере "жокер", което ще му донесе бонус точки ако е избрал отговорът който е избран от мнозинството.

 4. Моя отговор вече става стандартен за този тип неща, но ето го. Задачата ще е достатъчно сложна ако бота може да едновременно да изпълнява няколко "сесии". Тоест, аз и Мишо да играем тази игра в един чат, а ти и Иван да играете в друг чат. Двата чата да нямат нищо по между си. И това да е един процес на бота. Един вид, той да мое да бъде "канен" в различни стаи.

  Друго, нещо, което искам да може е по някакъв начин хората да има текстови команди към бота. Да могат да го питат за неща свързани с играта "покажи таблица с точките", "кой е първи", "какви са правилата на този рунд", "кой е на ход", "пауза", "пусни играта отново" и т.н.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.