Септемврийкса сесия

Публикувано на

Датата по време на септемврийската сесия за курса "Програмиране с Go" е:

07.09 от 16:00 до 20:00 в зала 02

Първите два часа ще се радваме да проверим и оценим проектите на всички, които не са успели да направят това по време на редовната сесия. Следващите два часа всички, които не са направили първият или вторият тест (или и двата) ще могат да го направят. Приемаме и хора, които искат да се откажат от точките си по време на семестъра от някой тест и вместо това искащи да опитат отново сега. След няколко месеца всекидневно писане на Go и жертви пред олтара на Russ, човек вече трябва да е доста по - добър на тестовете, нали така? Оценки ще пишем на след като прегледаме тестовете и сумираме всички точки. Оценките, които пишем, ще са по скалата от годината, в която съответният студент е бил записан на курса. Искаме да напомним, че точките събрани през семестъра от домашни и участие все още важат и ще се използват при крайното сумиране.

Ще използвам тази новина за да напомня правилата ни за завършване на курса. Необходими условия са одобрен (и проверен) проект, както и направени двата теста. Необходимо и достатъчно условие е да са направени тези неща и общият сбор от точки на студент да над минимума за 3 за съответната година.

За всички, които нямат одобрен проект: пишете ни с fmi@golang.bg с идеите си, за да можем да одобрим проектите ви. Може да използвате форумите за информация каква сложност на проектите приемаме. Или за вдъхновение каква тема да изберете. Тук може да прочетете какво очакваме от вашите проекти.

Поздрави от екипът на "Програмиране с Go" и ще се радваме да ви видим след месец!

Обратно към всички новини