[Проект] Livescore

  1. Здравейте, Идеята ми за проект е футболен лайвскор. За целта ще използвам API, което ми дава информация за срещите. Потребителя ще може да си добавя любими срещи. Срещите ще се рефрешват постоянно, като при get на среща тя само ще се показва на екрана, а няма да се вика API-то. Ако среща е в любими и има промяна в резултата и, то тя веднага ще се показва на екрана.

  2. Здравей, Димо! Вече си говорихме за това в час и си мисля, че така поставена задачата е твърде проста. Твоето приложение ще е просто proxy към API-то, което използваш. За да одобрим приложението може да си избереш някое от допълнителните неща:

    • Да поддържа поне два вида спорт. Моето предложение е да избереш популярен спорт, за който ще има хубави API-та: NFL, NBA, Formula1.
    • Всъщност да е app за Android. Знай, че това е труден път. Но пък за това ще те оставим да работиш само с един спорт.

    Друго, което трябва да ни кажеш е какво ще може да вижда потребителя на твоето приложение и как ще го използва. Браузър, инсталируема програма? Също така, каква информация ще показваш за игрите? Знай, че livescore приложенията не са просто показване на резултата между два отбора. Те показват важни събития - кога е имало жълти картони, голове, смени. Както и обща информация за срещата - кои играчи играят и на коя позиция.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.