[Проект]MultiPosting

  1. Здравейте , проектът ми има за идея да разреши следния "проблем" : дадена фимра "А" има уеб сайт и профили в повечето социални мрежи. Фирмата иска да може да качва новини/текстова информация/ с еднакво съдържание едновеременно в сайта и социалните си профили,без реално нейн служител да влиза през браузера във всичките сайтове и да извършва това на ръка, сиреч търси се автоматизация на процеса по "постването" на въпросното текстово съдържание.

    В рамките на проекта ще разработя клиент частта от комуникацията със уеб сървър/НАПРАВЕН ОТ КОЛЕГА/, който ще симулира фирмения сайт , ще опитам както минимум да реализирам "постването" и в поне две социални мрежи от типа на {facebook , google+ , twitter , etc}.Допълнително може да опитам да направя приложението малко по-удобно за използване от потребителя, като добавя графична среда.

    Ще се радвам да чуя вашите коментари , забележи и насоки.

  2. Според мен задачата е твърде лесна и единствения начин да бъде одобрена е ако имплементираш и трите и ти напишеш интерфейс за постването. Web интерфейс е достатъчно добре и няма да отнеме почти никакво време. Също така ще държа стабилно на добре mock-нати тестов за самото пращане.

    Пояснявам че задачата е лесна, защото реално се свежда до извикването на няколко api-та на всеки един от дадените сървиси. Навярно и за трите има пълни binding-и, които ще могат да се ползват, така че трябва да се напише малко абстракция над тях и начин за съхранение на необходимите credential-и.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.